Loading...

ud¿ fjkqfjka ksrej;a fjhs

weUq,a ;sh,a" ng¾ oeuq oe,af,da" biafida fvj,a" .,a ud¿ .%s,a' fïjd Y%S ,xldfõ muKla fkdfõ f,dj mqrd ri kyr mskjk ri uijq¿ nj u;la lrkak;a ´fko@

kuq;a wms fufyu weyqfjd;a''' Tn Èhfò o. lrk u;aiHhkag fld;rï wdof¾o@ Tfí ms<s;=r l=ula jqj;a Tn fï k¿ ks,shka ;rï kï u;aiHhkag wdof¾ fkdue;s nj ksielhs'

miq.shod n%s;dkHfha mej;s ~*sIa,õ~ kñka wkjYH mßÈ jeämqr uiqka we,a,Su kej;aùu i|yd meje;ajQ jHdmdrh fjkqfjka m%isoaO mqoa.,hka /ila ksrej;a jqKd' fï w;r fnfyúka ckm%sh;ajhg m;a we,ania vïn,afvda¾ pß;h rx. mE uhsl,a .ïfndaka o úh'


uõìu weiqßks

Loading...

ඇඹුල් තියල්, බටර් දැමු දැල්ලෝ, ඉස්සෝ ඩෙවල්, ගල් මාළු ග්‍රිල්. මේවා ශ්‍රී ලංකාවේ පමණක් නොවේ ලොව පුරා රස නහර පිනවන රස මසවුළු බව මතක් කරන්නත් ඕනෙද?

Post a Comment

Powered by Blogger.